Om os

Møblér med Vig Møbelhus og Mørkøv Bolignyt

Vores virksomhed har eksisteret siden 1976 og drives fortsat af Bjarne Larsen, mens hans to sønner Laust og Troels trådte ind i butikkerne, i forbindelse med at vi i 2002 overtog Vig Møbelhus. Med både vores og de ansattes erfaring har vi tilsammen mere end 113 års erfaring i branchen, og derfor ved vi alt om overvejelserne, når det gælder køb af nye møbler til hjemmet.

Møblér i Vig og Mørkøv – god service og stort udvalg

I møbelbutikken i Vig tror vi på, at erfaring og den gode service er altafgørende for en god købsoplevelse. Vi sætter derfor en ære i at servicere vores kunder og give dem en god oplevelse, når de besøger butikken. Hos Vig Møbelhus er vi derudover stolte over, at kunderne oftest kan fange det samme personale bag disken, som sidst de handlede med, da vores medarbejdere er yderst kompetente og kan sørge for en god oplevelse for kunden igen og igen.

Vig Møbelhus tilbyder et godt udvalg af sofaer, lænestole, spiseborde og en masse andre ting til boligen, som inspirerer og giver din bolig et nyt udseende. Er du på udkig efter ny inspiration til boligen? Tag en rundtur på vores hjemmeside, eller kom ind, og bliv inspireret af vores hyggelige udstilling af møbler i butikken i Vig. Vores faglærte personale hjælper dig gerne på vej, så du finder lige netop det, som du søger efter.

Velkommen hos Møblér med Vig Møbelhus og Mørkøv Bolignyt.