Prag global comfort

4.999,-
Beskrivelse
Prag lænestol incl skammel

Sæt dig godt til rette i denne lækre Prag lænestol og smæk fødderne op til den tilhørende fodskammel. Lænestolen er betrukket med sort læder på alle slidflader. Her får du en virkelig den gode billige lænestol til en god pris.

Lænestolen såvel som fodskammel er med formstøbt skum, der giver en god siddekomfort.

Derudover har stolen aktiv nakkestøtte og kan reguleres frem og tilbage.

Stolen leveres usamlet, men er utrolig let at sætte sammen og alt værktøj du skal bruge, medfølger, ligesom en god samlevejledning. Er du slet ikke til saml-selv, så kan du mod en mindre tillæg få os til at montere din Prag lænestol.

Om Global Comfort

Global Comfort er vores eksklusive serie af lækre lænestole med øje for design, komfort og kvalitet. Global Comfort serien er vores nyeste udvalg af lænestole med forskellige muligheder og tilpassede løsninger til den danske stue.

Vælg mellem et væld af farver og stof- og lædertyper, og om lænestolen skal have manuel eller el-funktion. Derudover findes der også lænestole med indbyggede fodskamler og de mere klassiske udgaver med separat lænestol og fodskammel. Med vores Global Comfort serie kan du altså finde den lænestol, der falder lige i din smag.

Se vores GLOBAL COMFORT BROCHURE HER

Specifikationer
Bredde 76 cm
Højde 107 cm
Dybde 79 cm
Siddehøjde 45 cm
Gå til webshop