Stressless® Paris lænestol

15.220,-
Beskrivelse

Denne klassiske, norskproducerede Stressless Paris-lænestol er ligesom alle andre produkter i Stressless-serien din garanti for højeste kvalitet og ultimativ komfort – uden at dette på nogen måde bliver på bekostning af tidløst design. Stolen udstråler et eksklusivt læder-look – her vist med blødt, sort okselæder i dessin Paloma. Et klassisk look, der kan passe perfekt ind i mange typer af indretning.

Lænestolen får desuden et eksklusivt touch på grund af det skinnende, elegante stel i blankt krom – og dermed er der tale om en komplet stol.

Komforten er verdensklasse, og stolen udmærker sig særligt i kraft af sit indbyggede, patenterede BalanceAdapt-system, hvor det høje ryglæn og den flytbare nakkestøtte synkront kan justeres via en trinløs glidefunktion. Tilsammen sikrer dette perfekt støtte til ryg såvel som nakke. En brugervenlig og komfortabel lænestol.

Stressless Paris-lænestolen er blot én af mange eksklusive lænestole, vi forhandler hos Møblér. Kom ind og sæt dig til rette, og hør mere om det store udvalg.

Gå til webshop