DUNLOPILLO PASSION KONTINENTAL 180x200

25.999,-
Beskrivelse

Vores eksklusive Passion serie er en kontinentalseng,  hvor komfort er i prioriteret og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Dunlopillo Passion kontinentalseng 180×200 cm er en virkelig luksus seng. Sengen er udviklet af de bedste naturmaterialer og er både astma- og allergivenlig, da den har en meget høj evne til at få fugt og varme væk fra krop og seng.

Kontinentalsengen er inddelt i syv unikke komfortzoner fordlet i en 16 cm naturlatexkerne liggende ovenpå et komfortlag af 3 cm latex, 15 cm posefjedre og i bunden en 12 cm polstret træramme.

Der medfølger en original topmadras med 50 mm naturlatex. Kernen er med zone-lamelquiltet og hvidt betræk med Hollowfibre, som giver en bedre luftcirkulation og længere levetid. Betrækket er aftageligt og vaskbart, så du kan holde topmadrassen ren.

I liggefladen på madrassen er der en delbar lynlås, hvilket giver dig mulighed for at vende madraskernen samt vaske betrækket. Sengen fås i tre hårdheder og fire farver. En kontinentalseng kendetegnes ved, at sengens to øverste madrasser er samlet i ét stort madrasbetræk, så du slipper for den berømte revne i midten.

Vil du læse mere om de unikke egenskaber, kan du tage et klik videre ind i deres univers her : DUNLOPILLO

Gå til webshop